Smoked Cod Pasties

  • FEADFF76-E671-441B-88BD-808ACF0FDBA5
  • B5625806-D315-48C7-86F7-19F6440A0304

Ingredients

Approx. 20 pastries

  • 1000g Purple Potato
  • 500g Cod Loin
  • 80g Spring Onion
  • 200g Shrimp Core
  • 6 Eggs L
  • 75g Panko
  • 300g Smoked Cod
  • 15g parsley
  • 15g Chives

Preparation

Boil the potatoes and crush them until you get a puree. Then cook the cod.

Shred, add chopped smoked cod and shrimp paste. Mix well with the mashed potatoes, cod, chopped herbs and sliced ​​chives.

Transform into 90g balls and take to the slaughterhouse to firm up.

Meanwhile, beat 2 eggs until slightly raised and mix with the mixture. Dip the dumplings in eggs and coat with panko.

Os Nossos Produtos

  • Tahini – Pasta de Sésamo

    Faça login ou registe-se para ver preços
  • Queijo Mozzarella Filone Barra

    Faça login ou registe-se para ver preços
  • Faça login ou registe-se para ver preços
  • Faça login ou registe-se para ver preços
  • Massa Rigatone com Ovo

    Faça login ou registe-se para ver preços

Mais Receitas

Gyoza de Borrego

Gyoza de Borrego

Saber mais

Pastéis de Bacalhau Fumado

Pastéis de Bacalhau Fumado

Saber mais

Adira à Nossa Newsletter

Seja o primeiro a conhecer todos os nossos novos produtos, campanhas e muito mais!
Item added to cart.
1 item - 9,95