Smoked Cod Pasties

Smoked Cod Pasties

Ingredients

Approx. 20 pastries

  • 1000g Purple Potato
  • 500g Cod Loin
  • 80g Spring Onion
  • 200g Shrimp Core
  • 6 Eggs L
  • 75g Panko
  • 300g Smoked Cod
  • 15g parsley
  • 15g Chives

Preparation

Boil the potatoes and crush them until you get a puree. Then cook the cod.

Shred, add chopped smoked cod and shrimp paste. Mix well with the mashed potatoes, cod, chopped herbs and sliced ​​chives.

Transform into 90g balls and take to the slaughterhouse to firm up.

Meanwhile, beat 2 eggs until slightly raised and mix with the mixture. Dip the dumplings in eggs and coat with panko.

Adira à Nossa Newsletter

Seja o primeiro a conhecer todos os nossos novos produtos, campanhas e muito mais!
Item added to cart.
0 items - 0,00

É cliente Horeca?

Crie conta e conheça as nossas ofertas.

Com produtos internacionais de excelência e soluções personalizadas para o seu negócio, permita-se exclusivamente a criar.

D1796405-A694-45A9-8F1A-18F3E981F8D1

Condições Especiais

Trabalhamos juntamente consigo para responder às suas necessidades de forma mais acertiva.

B23600DF-35B7-4CCA-88B6-618C049ACAF6

Entregas

Ajustamo-nos aos seus horarios.

639CA41D-DC8B-4DAA-A74C-82BA5F8B1D88

Códigos Promocionais

Oportunidades para conhecer novos produtos.